Piirikaubandus pole õlleentusiast Karmo Tüüri poele põntsu pannud

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmo Tüüri motiveerivad õllepoodi pidama ja klubilist tegevust arendama just maitseelamused, mida laia valikuga õllepoest saab.
Karmo Tüüri motiveerivad õllepoodi pidama ja klubilist tegevust arendama just maitseelamused, mida laia valikuga õllepoest saab. Foto: Margus Ansu

Tartus Rüütli tänaval asuvasse Gambrinuse õllepoodi sisenevaid ostjaid tervitab müüja, kes oma muheda oleku ja ekstravagantse habemega sobib vanalinna keldripoe võlvide alla nagu valatult. Välimuse järgi võikski poeomanik Karmo Tüür olla keskaegne kaupmees. Tema pood müüb väikepruulikodades valminud õlut, kaup tuleb nii Eestist kui ka laiast maailmast ning müügil on korraga 350 sorti kesvamärjukest.

Karmo Tüür pole aga sugugi vaid õlleentusiast. Kes poliitikast huvitub ja lehti loeb, teab, et politoloog Tüür kommenteerib välispoliitilisi sündmusi Postimehe veergudel ja Eesti rahvusringhäälingus. Uurime järele, kuidas Tüüril õllepoe- ja poliitikatüüri hoidmine samal ajal läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles