Rally Estonia toob kohale Ott Tänaku enda

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulis Rally Estonial kohalikku rallipublikut rõõmustav Ott Tänak on Toyota Yarisega võidutsenud tänavu ühel MM-etapil, kui näitas kõigile tagatulesid Argentinas. Kas sama juhtub ka kodustel teedel, näeme varsti. 
Juulis Rally Estonial kohalikku rallipublikut rõõmustav Ott Tänak on Toyota Yarisega võidutsenud tänavu ühel MM-etapil, kui näitas kõigile tagatulesid Argentinas. Kas sama juhtub ka kodustel teedel, näeme varsti. Foto: AFP/SCANPIX

Aasta pausi pidanud rallispordi suursündmus Rally Estonia on tänavu tagasi ning vägevamalt kui kunagi varem. Kui juba varem oli teada WRC-sarja ekipaažide Hayden Paddon – Sebastian Marshall (Hyundai) ja Craig Breen – Scott Martin (Citroën) osalemine, siis eile hommikul sai teatavaks, et Lõuna-Eesti teid tuleb mõõtma ka meie esirallipaar Ott Tänak – Martin Järveoja (Toyota).

Rally Estonia direktor Urmo Aava rääkis, et tehasetiimidega hakati sel teemal suhtlema poolteist aastat tagasi, saamaks üldse aimu, millistel tingimustel on võimalik tuua neid masinaid Eestisse võistlema. «Kui käisin välja mõtte, et kohal võiks olla kolm neljandikku maailma tipptiimidest, peeti seda utopistlikuks, kuid nüüd on kolm neljast tulemas,» ütles Aava.

Tahe tulla

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles