Galerii: suur liikumispidu tõi Tamme staadionile pea 3000 võimlejat

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul Tartus Tamme staadionil peetud võimlemispidu oli suurem kui ei kunagi varem. Kohal oli ligi 2800 võimlejat, et soojal kevadõhtul pidada ilusat pidu, mis kandis pealkirja «Käänulised teed».

«Peo nimilugu sai valitud just seetõttu selline, et nii nagu võivad käänulised olla meie koduaia teed, võib kurviline olla ka elu ise,» rääkis peo pealavastaja Sirje Eomõis.

«Loodetavasti kõnetab see lugu meid kõiki, sest seda laulu esitavad laulustuudio Laulupesa lapsed, ning mis saaks olla veel võimsam kui laste laul saatmas 580 esimese-teise klassi lapse säravat võimlemist,» lisas Eomõis.

Korraldajaid tegi rõõmsaks ka asjaolu, et tänavusel peol oli iga-aastast publiku lemmikkava ehk lapsevanema ja lapse ühiskava esitamas tervelt 150 paari. Korraga olid publiku ees lapsed alates päris beebidest kuni emade-isadeni.

«Nii suurt hulka lapsevanema-lapse paare ei ole me mitte kunagi varem publiku ette saanud tuua,» märkis pealavastaja.

Peolt ei puudunud külalised lähemalt ja kaugemalt ning kohal oli ka korduvalt võimlemispidu rõõmustanud kaitseväe orkester. Peo juht oli Enn Tobre ning vahetekste esitas Marje Metsur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles