Noored korraldasid vähihaigete laste heaks oma pardiralli

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palamuse priitahtliku päästekomando liige Raivo Zimmer­­mann õngitses jalakäijate sillalt võistluspardid kahvaga ükshaaval välja.
Palamuse priitahtliku päästekomando liige Raivo Zimmer­­mann õngitses jalakäijate sillalt võistluspardid kahvaga ükshaaval välja. Foto: Eili Arula

Eile pärastlõunal lasid Palamuse Oskar Lutsu nimelise gümnaasiumi üheksanda klassi neiu Greta Plato ning tema klassijuhataja Eha Kuld Palamuse autosilla juurest Amme jõkke 101 pisikest kummiparti. Samal ajal ootas paarkümmend meetrit allavoolu asuval jalakäijate sillal hulk koolilapsi ja õpetajaid, millal esimesed pardid nendeni jõuavad.

Et jõevool oli üsna aeglane, kulus väikestel kummipartidel silla juurde jõudmiseks ligi veerand tundi. Seal õngitses Palamuse priitahtlik pritsumees Raivo Zimmermann võistluspardid kahvaga veest välja ja korraldajad tegid teatavaks Amme jões kõige kiiremini hulpinud pardikeste numbrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles