/nginx/o/2018/05/28/7869196t1h0cbc.jpg)
See oli ikka kolossaalselt maitsev, õhkas õllekorüfee Karmo Tüür kaks aastat tagasi Tartu hobipruulide kokkutulekul, kui meenutas oma toonast suurimat maitseelamust, ühe kolleegi poolt šampanjapärmiga pruulitud õlut. Sellise märjukesega maha saanud kolleegiks oli Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Aitel Käpp, kes otsustas tänavu oma tootmise ametlikuks teha.
Õigupoolest veeretas Käpp mõtteid suuremast pruulikojast juba kolm aastat tagasi ning Tartus olid sobilikud ruumidki valmis vaadanud, kuid ühel hetkel jõudis ta arusaamisele, et päris põhitööna ta õlut pruulida siiski ei taha. Nii asus ta vaikselt remontima hoopis Kiidjärve vana mõisalauda üht osa, et oma tootmine, aga mitte nii mastaapne, nagu esiti mõeldud, sinna sisse seada.