Fotouudis: Tartu Postimehe toimetus istutas sünnipäeva puhul tamme (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sümboolsel istutamise hetkel jäid pildile peatoimetaja Rannar Raba, reporter Aime Jõgi (tamme taga), tegevtoimetaja Kristel Kaljuvee, reporter Kaspar Koort, reporter Eili Arula ning reporter Raimu Hanson.
Sümboolsel istutamise hetkel jäid pildile peatoimetaja Rannar Raba, reporter Aime Jõgi (tamme taga), tegevtoimetaja Kristel Kaljuvee, reporter Kaspar Koort, reporter Eili Arula ning reporter Raimu Hanson. Foto: Margus Ansu

Laupäeval möödub 25 aastat päevast, mil Postimehe vahel ilmus esimene Tartu Postimehe number. Sel puhul söödi reedel ajalehe toimetuses sünnipäevatorti ning kuulati laulja Margus Vaheri tervituslaule. Tööpäeva lõpetuseks panid ajakirjanikud ja fotograafid Eesti Rahva Muusemi (ERM) kõrvale pärimuste parki kasvama oma tamme.

Istiku oli mõni aeg varem toimetusele kinkinud EV100 korraldusmeeskond.

ERMi pargis tärkab jõudsasti noor tammik, milles on juba koha leidnud mitmete inimeste ja organisatsioonide nimelised puud. Nii näiteks võib sealt leida president Kersti Kaljulaidi, Tartumaa omavalitsusjuhtide, Rotary klubi liikmete ning mitmekümne lapse käe läbi mulda pandud tammed.

Eelmisel nädalavahetusel pandi tammiku naabruses juurduma ka 26 õunapuuistikut, mis kõik on Eestis aretatud. Neile peaks tuleval aastal seltsiks toodama teisigi kohalikku päritolu viljapuid.

Foto: Margus Ansu
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles