Kuumad ilmad tõid välja väikeste vereimejate hordid

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuulised ilmad kihulastele ei meeldi ning siis suudavad neist vaid vähesed end pidulaual sisse seada. 
Tuulised ilmad kihulastele ei meeldi ning siis suudavad neist vaid vähesed end pidulaual sisse seada. Foto: Kaspar Koort

Tammeka kuueaastased jalgpallipoisid said kolmapäeva õhtupoolikul Põllu staadionil trenni teha napilt pool tundi, kui pallid tuli kokku pakkida ning harjutuskord enne õiget aega lõppenuks kuulutada. Põhjuseks kihulaste hordid, kes kogu trenniaja poisse olid kimbutanud, nõnda et osa väikseid vutimehi lõpuks lausa nuttis.

«Ei mäleta, et kunagi varem sellist asja oleks juhtud, seal oli ikka täielik hullumaja,» rääkis poiste treener Ervin Laaneots. Suuremal hulgal hakkas vereimejaid välja ilmuma esmaspäeval ning päev-päevalt tuleb tüütuid putukaid üha juurde. Kõige hullem on probleem just naturaalse muruga Põllu staadionil, aga kihulased tunnevad end koduselt ka Sepa, Annelinna ja Tamme staadioni kunstmuruväljakul.

«Trennidest on saanud tõsine väljakutse, sest poiste energia läheb suuresti putukatega võitlemisele ning nende tähelepanu on mujal. Samas on nii palav, et nad ei saa end putukate kaitseks ka väga paksult riidesse pakkida,» iseloomustas treener ootamatut olukorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles