Rongiliikluse juhtimine käib endiselt nõukogudeaegsete seadmetega (5)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jaamakorraldaja Einar Nikkarev sättis eile lõuna ajal Näituse ja Betooni ülesõidukoha vahel käsitsi pöörmeid paika, sest nädal tagasi raudteejaama juhtimis­keskuses puhkenud tulekahju viis masinad rivist välja. 
Tartu jaamakorraldaja Einar Nikkarev sättis eile lõuna ajal Näituse ja Betooni ülesõidukoha vahel käsitsi pöörmeid paika, sest nädal tagasi raudteejaama juhtimis­keskuses puhkenud tulekahju viis masinad rivist välja. Foto: Kristjan Teedema

Tartu raudteejaama juhtimiskeskuses läinud kolmapäeval kaablitest puhkenud tulekahju tagajärjel juhitakse ja korraldatakse Eesti suuruselt teises linnas raudteeliiklust nüüd käsitsi ning heal juhul valmib uus juhtimiskeskus uueks aastaks.

Majandusminister Kadri Simson, kes pole Tartus põlenud juhtimiskeskuse olukorraga kohapeal tutvumas käinud, teatas, et riik investeerib raudteesse aina rohkem.

Tulekahju Tartu raudteejaama juhtimiskeskuses näitas, kui haavatav Eesti rongiliiklus tegelikult on.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles