Tartu maadlejad treenisid kaks nädalat Ameerika Ühendriikides

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev-Englase maadlejad võitsid USA matimeestaga peetud sõprsukohtumised koondskooriga 14:4.
Kalev-Englase maadlejad võitsid USA matimeestaga peetud sõprsukohtumised koondskooriga 14:4. Foto: Erakogu

Tartu Kalev-Englase maadlejad said end kahe nädala jooksul proovile panna treeningulaagris USAs Wisconsini osariigis. 

Oma võimeid sai võrrelda Wisconsini osariigi koorekihti kuuluvate maadlejate võimetega ning trenni tehti kaks korda päevas. Peamiselt keskenduti Kreeka-Rooma maadlusele, kuid mõnel päeval mahtus programmi ka vabamaadluse treeninguid. 

Wisconsini osariigi meistrivõistluste raames said tartlased pidada ka mitmeid sõpruskohtumisi, kusjuures vastased kuulusid peamiselt maailmameistri ja olümpiahõbeda Deniss Halli treeningurühmadesse. Eesti poistel õnnestus sõpruskohtumised võita seisuga 14:4.

Laagrist võtsid osa Karlis Ander All, Meelis Jõesaar, Max Hristjuk, Artur Jeremjev, Georg Kristerson, Karl-Eerik Karoles, Robin Krivmen ja Dan Lokk ning tallinlane Ekke Leitham.

Treeninglaagrid järel osalesid Kalev-Englase matimehed maadlusturniiril Kehtna Liud. Esikoha võitsid Artemi Jeremejev, Karlis Ander All ja Robin Samarüütel, hõbemedaliga naasid Artur Jeremejev ja Daniel Jeremejev ning pronksised auhinnad said kaela Marten Kuus, Meelis Jõesaar ja Trevor Kahu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles