Tartu erakonnakaaslased lasid minister Kiisleri sõelapõhjaks ja lubasid tema tagandamise algatada (11)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Siim Kiisler sai erakonnakaaslaste pahameele osaliseks.
Keskkonnaminister Siim Kiisler sai erakonnakaaslaste pahameele osaliseks. Foto: Kelly Kukin

Sa ei sobi ministriks, hüüdis Isamaa ja Res Publica Liidu hiljutine Tartu piirkonna esimees Peeter Laurson, kui kired esmaspäeva õhtul Tartus peetud erakonna koosolekul lõkkele lõid. Keskkonnaminister Siim Kiisler oli vaksalihoones erakonnakaaslaste ees – neid oli paarikümne ringis – selgitamas, miks valitsus ei peata riigi eriplaneeringut ja milline on tema isiklik hoiak kavandatava tselluloositehase suhtes.

«Millal te tagasi astute?», «Kui palju te selle pealt teenite?», «Inimesed juba jälestavad IRL-i!», «Kelle huvid siin mängud on!?», «Miks te valetate?», «Mida te üldse selle aasta jooksul teinud olete?» «Olete terve see aasta keppinud lõunaeestlaste ajusid. See on inimeste peal katsetamine, kurat, katsetage sigade peal!» – need olid vaid mõned hüüded, millega erakonnakaaslased keskkonnaminister Kiislerit pommitasid.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles