Lõuna-Eesti politseinikud said 14 uhiuut autot (2)

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Nädalavahetusel võis Tartus Aasta Auto Pluss esinduse ees näha üles rivistatud uusi politseiautosid, mis eile politseile üle anti. Kokku sai Lõuna prefektuur 14 uut Volkswagen Golfi, mida hakkavad igapäevaselt kasutama Lõuna-Eesti maakondades töötavad piirkonnapolitseinikud.

Aasta alguses otsustas valitsus suurendada piirkonnapolitseinike hulka ning neile on tarvis sõidukeid.

Politsei- ja piirivalveameti logistikabüroo politseikapten Kristo Lensmendi sõnul otsustati Volkswagenite kasuks põhjusel, et rendihankes tegi liisingupakkuja parima pakkumise just nimelt sellele sõidukile, samuti vastas masin hankes kirjeldatud nõudmistele.

Piirkonnapolitseinike sõidukid on vilkurpaneelita, kuid selle asemel on sõidukitele paigaldatud ligi 20 LED-märgutuld, mis muudavad sõiduki liiklemise alarmsõidul hästi nähtavaks.

Maikuus lõppeb enam kui 100 politsei ja piirivalveameti rendisõiduki liising ja nende asemel hangitakse uued sõidukid. Lisaks on praegu ettevalmistamisel hange, et sügisel välja vahetada veel ligi 170 rendisõidukit. Siis tuleb hankida nii patrullautosid kui –busse, lisaks sõiduautosid ja väikemaastureid piirkonnapolitseinikele ning väikebusse ja sõiduautosid kiirreageerijatele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles