Õhtuse vahetuse tõttu loobus Tamme koolist juba viis last

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme kooli direktor Vallo Reimaa (seljaga) tervitas 1. septembril kooliteed alustavat Joosep Tippi ja tema isa Alvar Tippi (paremal), kes koos teiste sügisel 1. klassi minejatega käisid neljapäeva õhtul kooliga tutvumas.
Tamme kooli direktor Vallo Reimaa (seljaga) tervitas 1. septembril kooliteed alustavat Joosep Tippi ja tema isa Alvar Tippi (paremal), kes koos teiste sügisel 1. klassi minejatega käisid neljapäeva õhtul kooliga tutvumas. Foto: Margus Ansu

Tamme kooli lapsevanemate mure eesootava õhtuse vahetuse pärast on kestnud pikalt, aga seni pole Tartu linnavalitsus leidnud sellele lahendust. Nüüd on sügisel Tamme kooli minejate nimekiri lühenenud, viie õpilase vanemad on oma lapse koolist ära võtnud.

Tamme kooli direktori Vallo Reimaa arvates tuleb praegu olukorraga leppida ja mõelda, kuidas nii lapsi kui ka nende vanemaid esimeseks kooliaastaks ette valmistada. «Oluline on, et laste haridus teise vahetuse tõttu ei kannataks,» lausus ta.

Pubiga ühes majas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles