Galerii: ERMis võistlesid lilleilu loojad

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ERMis võistlesid kahel päeval floristid. Osales 12 tiimi, lilleilu loojaid oli Eestist, Soomest ja Hispaaniast. Selgus ka Eesti meister - Yulia Medvedyeva.
 

Finaali viimaseks tööks oli võistlejaile antud teema „Mina, florist“. "Nad peaksid tegema midagi niisugust, mis iseloomustaks neid endid või meie ametit," ütles MTÜ Eesti Florist juhatuse liige Ahti Lyra. "Lillevalik on võrratu, nad saavad näidata neile omapärast stiili ja oma lemmiklilli."

Vahetult enne auhindade jagamist toimus lilleseaderohke moedemostratsioon, mis inispireeritud Eesti loodusest. Disaineriks Aire Reenumägi.

Lõpetuseks andis Ahti Lyra teada kohtunike otsuse. Parimaks kuulutati kodumaine florist, mitmekordne Eesti meister Yulia Medvedyeva, kes tuli seega ka tänavuseks Eesti meistriks. Parim välisvõistleja oli Pere Padros Balius Hispaaniast.

,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles