Galerii: Karlova perepäev algas rongkäiguga sadamast ja lõpeb sealsamas

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karlova päevadele tavakohaselt kogunes perepäeval väikese rongkäigu jagu rahvast Karlova sadamasse, et siis võtta suund peoplatsile loomemajanduskeskuse ja loodusmaja pargis. Seekordse rongkäigu tegi eriliseks kaks asjaolu.

Karlova perepäevale olid tulnud teiste hulgas üllatuslikult Haaslava valla esindajad, kaasas plakatid, millel oli kirjas, et nad tulevad Karlova eeslinna männikust ehk männilinnast. Küsimusele, kas selle pärast ei solvu elvalased, kes ütlevad oma kodulinna kohta männilinn, vastas haaslavalane, et see on elvalaste mure.

Teiseks eripäraks võrreldes eelmiste aastate Karlova päevadega on asjaolu, et supilinlased ei saabunud vett mööda, vaid hoopiski jalgsi.

Rongkäik võttis puhkpilliorkestri Popsid saatel suuna peoplatsile. Päeva lõpetab kell 20 lõkkeõhtu Rebase sadamas, kus mängib ansambel Tora Bora. Saab ka süüa-juua ja tantsida, kavas on süüdata lõke ja võimalus on Emajõel lusti sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles