Swedbank sulgeb Annelinna esinduse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnakasvu pidurdumist mõjutas kõige enam korterite hinnakasvu aeglustumine Kesklinna linnaosas.
Hinnakasvu pidurdumist mõjutas kõige enam korterite hinnakasvu aeglustumine Kesklinna linnaosas. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tartus Annelinnas Eedeni kaubanduskeskuses asuv Swedbanki kontor muudab senist töökorraldust ning klienditeenindajaid seal alates 23. juunist pole. See tähendab, et Tartumaale jääb vaid kaks Swedbanki esindust.

Möödunud aasta lõpus sulges Eedenis oma esinduse ka SEB kontor, nüüd on SEB pangal Tartus vaid üks esindus Ülikooli tänaval.

«Kaubanduskeskuse remondi tõttu ei olnud meil enam võimalik endise töökorraldusega jätkata,» ütles Swedbanki kontorivõrgu juht Age Petter. Ta lisas, et remondi ajaks (vähemalt aastaks) tulnuks kontor nagunii sulgeda ja kliendid suunata teistesse esindustesse. Petteri sõnul käivad kliendid kontorites viimastel aastatel järjest vähem ja Tartu-suuruses linnas suudetakse neid teenindada kahes kõigi funktsioonidega kontoris.

«Dorpati kontor on mitme kaubanduskeskuse ja turu läheduses ning klientidel on pangakontoris käik võimalik ühendada teiste vajalike toimingutega,» ütles Petter. Teine Swedbanki kontor jääb Lõunakeskusesse.

Annelinna digitaalsesse pangaesindusse jäävad alles rahaautomaadid ning arvuti, kus saab pangatoiminguid teha internetipanga vahendusel. Petteri kinnitusel tuleb esialgu esindusse ka nõustaja, kes saab vajaduse korral kliente arvuti kasutamisel aidata. «Ka eakamad inimesed on muutunud järjest digiteadlikumaks, kasutades üha sagedamini pangakaarte ning interneti- ja mobiilipanka,» lisas ta.

Varem Annelinna kontoris töötanud kliendinõustajad asuvad tööle Dorpati ja Lõunakeskuse kontoris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles