Eesti Raudtee palub Tartu autojuhtidel olla ülesõidukohtades tähelepanelik

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülesõitudel tuleb olla eriti tähelepanelik.
Ülesõitudel tuleb olla eriti tähelepanelik. Foto: Kristjan Teedema

Eesti Raudtee Tartu jaama liiklusjuhtimiskeskuses eile toimunud põlengu tõttu on endiselt rivist väljas Tartu piirkonna ülesõidukohtade turvavarustus. 

Eesti Raudtee on appi palunud turvapatrullid, kes korraldavad liiklust Aardla tänava ülesõidukohtadel ning Näituse tänava ülesõidukohal. Betooni ja Kesk kaare ülesõidukohtadele on paigaldatud ajutised stoppmärgid.

«Palume Tartu kandi liiklejatelt erilist tähelepanu raudtee ületamisel kuni liiklusjuhtimissüsteemi taastamiseni. Teeme endast kõik oleneva, et tavapärane olukord võimalikult kiiresti taastada,» ütles Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Monika Kaljusaar.

Kolmapäeval kella 15 paiku puhkes tulekahju Eesti Raudtee Tartu juhtimiskeskuses ning selle tagajärjel seiskus piirkonnas mitmeks tunniks kogu raudteeliiklus. Samuti lakkasid töötamast ülesõidukohtade turvaseadmed. Kell 19 mindi üle rongiliikluse käsitsi juhtimisele. Seetõttu võib ka täna esineda nihkeid Tartu jaama läbivate rongide sõidugraafikus.

Tartu juhtimiskeskuse mõjuala ulatub Tallinna suunal Kärkna jaamani, Valga suunal Ropka jaamani ja Koidula suunal Reolani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles