Vastremonditud raamatukogus on tudengid kimpus arvutite laadimisega (19)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli tudengid Tiina Nõmm (vasakult), Karl Gustav Adamsoo ja Maia Klaassen proovisid mitmeti pistikut pesasse saada, kuid see ei õnnestunud pistikupesa suuruse tõttu.
Tartu ülikooli tudengid Tiina Nõmm (vasakult), Karl Gustav Adamsoo ja Maia Klaassen proovisid mitmeti pistikut pesasse saada, kuid see ei õnnestunud pistikupesa suuruse tõttu. Foto: Sille Annuk

Tartu ülikoolis on praegu eksamisessioon, mis tähendab, et tudengid on vallutanud ülikooli raamatukogu ruumid. Kuigi värskelt remondist tulnud raamatukogu ruumid on uued, on esile kerkinud mõned probleemid. Näiteks on tudengid hädas rühmatööruumide põrandates olevate pistikupesadega, mida katavad kaaned. Kaane all on kaks pesa, aga pisut suurem laadijapistik sinna sisse ei mahu.

«Proovin kuidas proovin, aga akujuhtme pistikut sisse ei saa,» nentis ajakirjanduse ja kommunikatsiooni kolmanda kursuse tudeng Karl Gustav Adamsoo. «Samasugused Apple’i sülearvutite laadijad on paljudel tudengitel,» lisas Adamsoo kursusekaaslane Tiina Nõmm. Lisaks Apple’i akujuhtmele ei mahtunud pesasse ühe teise arvutitootja pistik ning ka mõned mobiililaadijad ei sobi sügavatesse pistikupesadesse.

Adapterid laenuks

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles