Parimaks õpilasfirmaks sai loodust ehetesse talletav sEST

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimaid õpilasfirmasid autasustati tänavu Eesti Rahva Muuseumis. Esikoha vääriliseks tunnistati tallinlaste sEST.
Parimaid õpilasfirmasid autasustati tänavu Eesti Rahva Muuseumis. Esikoha vääriliseks tunnistati tallinlaste sEST. Foto: Timo Arbeiter

Läinud reedel kuulutati Eesti Rahva Muuseumis Eesti parimaks õpilasfirmaks Tallinna reaalkooli õpilaste sEST, mis pikib tükikesi Eestimaa loodusest ehetesse.

Hanna-Liisa Rebane ja Mari Raidma, kaks viiest sESTi asutajaliikmest, nimetasid võitu täielikuks üllatuseks. «Kui kolmas ja teine koht välja öeldi, valmistasin end mõttes ette pettumuseks, sest ma ei uskunud, et võiksime esikoha võita,» lausus Raidma. Ta lisas, et nad poleks võitnud ilma juhendaja Riin Saare abita.

Rebane tõdes omakorda, et äsja lõppenud õpilasfirmade võistlusel olid neil väga tugevad konkurendid. «Eelmisel aastal võitis keskkonnasäästlikke kompostikaste valmistav õpilasfirma Festera ja seepärast ennustasin ma, et seekord võidab söödavaid lusikaid tootev õpilasfirma Edible,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles