Kontorirotid pääsevad heategevuse nimel värske õhu kätte

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik kontorirottide võidujooks Rat Race 2010.
Heategevuslik kontorirottide võidujooks Rat Race 2010. Foto: Raul Tammaru

Traditsiooniline kontorirottide jooks tuleb Tartus lastekaitsepäeval, 1. juunil. Taas koguvad muidu tubast tööd tegevad inimesed meeleoluka vabaõhuüritusega raha lastekodulaste kõrgkooliõpinguteks.


Asenduskodudes jõuab kõrghariduseni väga väike hulk kasvandikke, sest neil puudub nii vaimne kui materiaalne toetus, rääkis Tartu Rat Race 2011 meediajuht Maarja-Liisa Kärp.

Sellse toetuse olemasolu korral jõuaksid neist paljud siiski kõrghariduseni ning ürituse korraldajad püüavad anda omalt poolt sellesse oma panuse. Mullu said osalustasudest kogutud fondist toetust 26 õppurit.

Rat Race on Kärbi kinnitusel viimastel aastatel selle stipendiumifondi üks suuremaid toetajaid. Jooksu eesmärk ja ürituse humoorikus on ka põhjused miks mitmed ettevõtted on läbi aastate Tartu Rat Race’i toetanud.

Kontorirotid hakkavad Tartu kesklinna kivisillutisel sibama 1. juunil kell 16. Jooksu tulu annetatakse SA Eesti Lastefondile. Esmakordselt korraldatakse jooksu kõrval ka heategevusoksjon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles