Galerii: Tartumaa Aasta ema tiitel läks Nõo valda

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna andis Tartu maanaiste liit Tartu ülikooli aulas üle maakonna Aasta ema tiitli. Sel korral osutus kuue nominendi seast valituks Nõo lasteaia Krõll õpetaja Vaike Tiits.

Kolme lapse ema ja nelja lapse vanaema Vaike Tiits tunnistas, et tal on palju oma lastelastelt õppida. «Poistega (10-aastaste lastelatsega-toim.) räägime vahel sälngis ka,» muheles Vaike Tiits.

«Varem tekitas Aasta ema konkurss minus üsna vastakaid tundeid, sest minu jaoks oli üsna mõeldamatu mõõta ema-armastust nagu joonlauaga, aga kui ma lugesin läbi Aasta ema konkursi statuudi, siis jäi mu süda rahule, sest see on ikkagi veidi teisitmoodi staatus, kui ma seda enesele alguses ette kujutasin,» sõnas Tartumaa Aasta Ema 2018.

Lisaks temale olid Tartumaa Aasta Ema nominentide seas Ellen Pogost, Jana Rosenthal ja Liia Koorts Tartu vallast, Lea Viksi Elva vallast ja Viivika Kook Kastre vallast.

Pikemat usutlust Tartumaa Aasta ema, Vaike Tiitsiga saab lugeda esmaspäevasest Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles