Tänavakorvpallurid kogunevad laupäeval Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpall.
Tänavakorvpall. Foto: Arvet Mägi


Suvine tänavakorvpallisari suundub sel laupäeval Tartusse kui Lõunakeskuse parklas peetakse sarja II etapp. Korraldajad  ennustavad, et tegemist saab olema suve osavõturohkeima etapiga.



«Läbi aastate on Tartu etapp olnud sarja populaarseim», nentis  võistluste korraldustiimi liige Magnus Ahuna, «Tundub, et tänavakorvpall  on Tartus suurem ning tähtsam sündmus kui näiteks Tallinnas ning Lõuna-Eesti piirkonna palluritele on Tartu alati mugav võistluspaik Olnud», rääkis Ahuna.

Sarja viimaste aastate osalusrekord püstitati Tartus kaks aastat tagasi,  kui palliplatsidele asus 129 võistkonda. Laupäevaks hindavad korraldajad  vähemalt 100 võistkonna ehk ligi 400 korvpalluri osavõttu, täpne arv selgub etapil kohapeal.

Võistlused toimuvad Lõunakeskuse parklas, mängude algus on noorteklassides kell 11:00, vanemad võistlusklassid ning publikumängud algavad  kell 13:00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles