Lühike suvi meelitab inimesed randa juba üsna varakult

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja-aastane Raheeli nautis eile Tartus Emajõe rannas lodjakoja juures ilusat suvepoolset ilma ja meisterdas liivast šokolaadikooki.  3 x Margus Ansu
Nelja-aastane Raheeli nautis eile Tartus Emajõe rannas lodjakoja juures ilusat suvepoolset ilma ja meisterdas liivast šokolaadikooki. 3 x Margus Ansu Foto: Margus Ansu

Eile pärastlõunal oli Tartus 18 soojakraadi ja ringkäik randades näitas, et tartlased on varmad ilusat ilma kasutama. Samuti ei seganud neid tõsiasi, et vileda tuule tõttu oli tajutav õhutemperatuur vaid 13 soojapügalat.

Lodjakoja juures Emajõe ääres päevitas eile keskpäeval vähemalt viis inimest. Seal oli ka Birika Lebret koos nelja-aastase tütre Raheeli ja taks Woodyga. Nemad rõivaid siiski seljast ei olnud heitnud. Birika Lebret ütles, et ka Raheeli oli alguses vaid kleidiga, aga järjest läksid rõivad selga tagasi, esialgu retuusid ja siis ka dressipluus. «Kui see tuuleiil tuleb, siis tahaks endalegi midagi peale tõmmata,» märkis Lebret.

Juba supleb!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles