Tartu parim bussijuht lehvitab väikestele fännidele

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Tänavuse hea teeninduse kuu raames selgitati Tartus esimest korda välja linna parim bussijuht. Kõige rohkem kiidusõnu pälvis sõitjatelt bussijuht Kaimu Pirbe.

Kampaania raames pandi bussidesse ja bussiootepaviljonidesse kleebised «Kiida bussijuhti» ja bussijuhtide töö kohta sai arvamust avaldada ka Tartu linna kodulehe kaudu.

Tagasisidet saadi 120 linnakodanikult ning kõige rohkem pälvis kiitust bussijuht Kaimu Pirbe, keda nimetati meeldiva käitumisega abivalmis inimeseks. Bussisõitjad hindasid tema rahulikku ja sujuvat sõidustiili ning sõbralikku suhtumist.

Kirjeldati, kuidas ta juba peatusest lahkunud bussi uuesti peatas, et sellele järele jooksnud koolilaps peale võtta. Samuti on ta tähelepanelik ka kõige väiksemate bussisõitjate vastu.

«Tihtipeale bussijuhid ei märka, kui väike 3-aastane bussifänn neile pärast sõitu lehvitab. See bussijuht aga märkas, et laps pingsalt peatuses veel lehvituse saatel bussi teele saatis. Bussijuht lehvitas lapsele vastu - ja oh seda õnne koduteel! Väikesed asjad loevad,» kirjutas üks linlane.

Teistest enam kiitust pälvisid veel bussijuhid Jüri Kukk, Raivo Mägi ja Sven Sarapuu.

Kõik neli sõitjatelt kiitust pälvinud bussijuhti on oodatud 23. mail Tartu linnapea Urmas Klaasiga hommikukohvile, kus neile antakse üle tänukirjad ja auhinnad.

Kampaania raames laekus mõne bussijuhi kohta ka negatiivset tagasisidet. Need üksikud bussijuhid saadetakse teeninduskoolitusele, kus õpetatakse suhtlemisoskuse arendamist ja konfliktidega toimetulekut. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles