Kirjandusfestivali raamatulaadal käib ost ja müük kaks päeva

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma teoseid müüb Prima Vista raamatulaadal ka kirjanik Indrek Hargla.
Oma teoseid müüb Prima Vista raamatulaadal ka kirjanik Indrek Hargla. Foto: Sille Annuk

Täna avas Tartu raeplatsil kirjandusfestivali Prima Vista raames hiigeltelgi Lõuna-Eesti suurim raamatulaat, mida jätkub ka homseks. Raamatuid saab kirjastuse hindadega osta kell 10–20.

Kirjastusi on ligi 30. Suurte ja vanade hulgas on ka väikseid, nagu näiteks Raudhammas, kus kirjastab oma teoseid Indrek Hargla. Alles neli kuud tagasi alustas tegevust kirjastus Mõttesild, mis on raamatulaadal esindatud oma esimese raamatuga. See on Heino Noore «Elamise pikad varjud. Arsti ja poliitvangi mälestused», mille koostaja on ühtlasi kirjastaja Ago Pärtelpoeg.

Telgis saab ka keha kinnitada ja janu kustutada. Soovi korral saab ostetud raamatusse küsida Prima Vista templijäljendi.

Prima Vista ajal käib eriline raamatutega kauplemine ka Tartu kirjandusmaja ees Vanemuise tänavas. Sealsele müüritisele on vanad köited välja pannud bukinist ja bibliofiil Aulis Fischer. Letil on pikkust 25 meetrit. Ta on pakkunud möödujaile raamatuid alates Prima Vista esimesest päevast esmaspäeval ja teeb seda kavakohaselt neljapäevalgi.

Tartu kirjandusmaja ees müüb vanu raamatuid Aulis Fischer.
Tartu kirjandusmaja ees müüb vanu raamatuid Aulis Fischer. Foto: Raimu Hanson
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles