Artjom Suvorov prokuratuuri süüdistusest: midagi sellist ei ole kunagi olnud (1)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Suvorov.
Artjom Suvorov. Foto: Sille Annuk

​Endine Tartu abilinnapea Artjom Suvorov (KE) ütles täna, et advokaat ei soovitanud tal enne kohtuistungi algust kaitse n-ö tööpositsiooni kommenteerida ega rääkida, kuidas tegelikult asjad olid, kuid ta väljendas veendumust, et kohtust väljub ta puhaste paberitega ja midagi sellist, mis süüdistuses kirjas, ei ole olnud.

«Tõesti, minu jaoks see haiseb juba tollest ajast, kui nägin, et on väga palju asju, mis kuidagi kokku ei klapi,» ütles Suvorov. «Mina näen, et olin rohkem kui kaks aastat pealtkuulamise all ja nemad pidid ennast õigustama. Nüüd keevitavad kõikvõimalikud süüteod, pahateod, teiste alatut laimu lihtsalt mulle kaela.»

«Sa ei kujuta ette, kui palju aega ja närve on kulunud, see kohtu pidamine ei ole odav,» lisas Suvorov. «Eks mul nüüd on uus väljakutse, arusaadav, et oma nime sada protsenti sa kunagi puhtaks ei pese. Paljuski suhteliselt ükstapuha, olen harjunud, niikuinii jääb kõlama, et aga ikkagi midagi oli, kapo ei tule niisama külge. No raisk, aga tulevad ikka.»

«Õudselt ootan kohtuistungit, loodan, et see saab kiiremas korras ära peetud,» ütles Suvorov.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles