Tartu sulgpallurid lõid Siguldas auhinnalaua puhtaks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U15 üksikmängu esikolmik (vasakult): Tregert Gustav Värv, Hannes Hani ja Rapolas Grigaliunas.
U15 üksikmängu esikolmik (vasakult): Tregert Gustav Värv, Hannes Hani ja Rapolas Grigaliunas. Foto: Erakogu

Lätis Siguldas peetud rahvusvahelistel noorte sulgpallivõistlustel saatis edu Tartu sportlasi, kes võitsid seitse esikohta. Lisaks eestlastele ja lätlastele osalesid turniiril ka noored Valgevenest, Ukrainast, Leedust ja Poolast.

Neidude konkurentsis lõhkas tõelise üllatuspommi 14-aastane Catlyn Kruus Triitonist, kui alistas veerandfinaalis maailma juunioride reitingu 183. numbri lätlanna Una Berga kolmes geimis ning finaalis sai jagu ka juunioride reitingu 159. numbrist Liana Lencevicast. Kruusi konkurendid olid valdavalt 17–19-aastased. 

Noormeeste üksikmängu parim oli Artur Ajupov samuti Triitonist, finaalis pidi ta maksimaalselt pingutama, et väljuda võitjana mängust Leedu esindaja Panelius Beršanskisega. Üle tunni kestnud mängu võitis Ajupov 21:19, 22:24, 21:19.

Teise esikoha võitis Artur Ajupov segapaarismängus koos Ramona Üprusega (TÜ ASK).

U15 noormeestest võitis Hannes Hani (Triiton), kes alistas finaalis TÜ ASKi sulgpalluri Tregert Gustav Värvi.

Paarismängu esikoha võitis Hani koos klubikaaslase Daniel Kornejeviga.

U15 vanuseklassis üllatas esikohaga Mia Kask (Triitonist), U13 poiste paarismängus tulid võitjateks Karl-Aksel Männik (Nõo sulgpalliklub) ja Oliver Hani (Triiton), kui kõik vastased alistati kahe geimiga.

Tüdrukute U11 turniiri kolmas koht kuulus Marri Lankovile (Triiton).

Juba järgmisel nädalavahetusel osalevad meie parimad noored sulgpallurid Euroopa karika etapil Horvaatias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles