Jääajakeskuse ja loomapargi orbiidile tekkis hipsterikohvik

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eneli ja Kalvo Kaasik tahavad oma Juulamõisa kohvikus pakkuda kohalikust toorainest valmistatud toitu. Kalvo Kaasikule tähendas kohviku avamine loobumist tööst trüki­­kojas, Eneli Kaasik töötab ikka arstina Tartu ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonnas. 
Eneli ja Kalvo Kaasik tahavad oma Juulamõisa kohvikus pakkuda kohalikust toorainest valmistatud toitu. Kalvo Kaasikule tähendas kohviku avamine loobumist tööst trüki­­kojas, Eneli Kaasik töötab ikka arstina Tartu ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonnas. Foto: Sille Annuk

Savikrohvitud seinad, leti kõrval kõrguv kasetüvi, aknaklaasile kirjutatud menüü, menüüs kuusekasvudega mulgipuder ja müügil käsitööleib. See kõik ei kirjelda mõnd pealinna Kalamaja restorani, vaid uut Juulamõisa kohvikut, mis asub Tartumaal Lähte-Elistvere tee ääres künka peal.

Nii Elistvere loomaparki kui jääajakeskusesse on sealt viie minuti autosõidu tee. Kohviku ehitasid-rajasid abielupaar Eneli ja Kalvo Kaasik, kes tegutsevad koos oma osaühingutes Juulamõis ja Maitsemõis. Esimene ettevõte taotles PRIAst toetust söögikoha maja ehituseks ja teine EASist köögitehnika ostuks. Nüüd peabki Kaasikute Maitsemõis vastvalminud majas söögikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles