Peaminister kogus kaubanduskeskuses vähiravifondile annetusi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peaminister Jüri Ratas pidi reedel kella 18st kella 20ni Tartu Lõunakeskuses koguma annetusi vähiravifondile «Kingitud elu», ent tiheda päevakava tõttu hilines valitsusjuht kaubanduskeskusesse enam kui 40 minuti ja jõudis annetusi koguma pisut enne kella 19.

Lõunakeskuse ette saabudes tervitas Ratas esmalt välituru kauplejaid ja soovis neile jõudu. Keskuse fuajees asus ta sirgejooneliselt möödujaid kõnetama ning palus neil annetada vähifondi hüvanguks. Esimene annetus, mis peaministri hoitud kogumiskarpi pisteti, oli 20 eurone. 

Ratas ütles Tartu Postimehele, et «Kingitud elule» raha kogumine ei olnud talle esimene kord sarnases aktsioonis osaleda, seda on ta korduvalt varemgi teinud. Ühtlasi kinnitas peaminister, et annetab ka ise mitmetele organisatsioonidele, nii raha kui ka oma aega vabatahtlikku tööd tehes.

Homsel talgupäeval võib peaministrit kohata Tartus koduta loomade varjupaiga talgutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles