Reedel äratatakse tartlasi varajase diskoga

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme, 4. mail, oodatakse inimesi enne tööd diskole.
Homme, 4. mail, oodatakse inimesi enne tööd diskole. Foto: Gaudeamuse Äratusdisko

Gaudeamuse festival ja tudengipäevad raputavad 4. mail Tartu peokultuuri ja korraldavad Tartu esimese hommikupeo. 

Hommikupidusid hakati esmalt korraldama New Yorgis, selgitas Meelika Hirmo, Gaudeamuse Äratusdisko üks korraldajatest. Ameerikast levis hommikupidude idee edasi üle maailma ning on nüüd jõudnud Tartusse. «Enamik meist on tavalisi ööklubisid näinud küll ja meil tekkis tahtmine teha midagi uut, hullumeelset ja särtsakat,» lisas Hirmo. 

Äratusdisko peetakse Tartus osana Gaudeamuse festivalist. «Meie festival pole tavaline koorilaul või rahvatants. Ühendame muusika tule, valguse ja kunsti veidi rokilikult,» rääkis Hirmo. Selle kontseptsiooniga haakub ka äratusdisko idee. Ühtlasi propageeritakse sellega alkoholivaba peokultuuri, kuna hommikupeol pakutakse joogiks vaid kohvi ja smuutisid. Pidutsejaid oodatakse mugavates pidžaamades või värvikirevates riietes. 

Äratusdisko algab reedel kell 8 Erinevate Tubade Klubis. Lisaks live-muusikale pakutakse varajastele osalejatele hommikusööki ning massaaži.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles