Ilu- ja rühmvõimlejad selgitavad Tartus Eesti meistreid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Bogdanova.
Viktoria Bogdanova. Foto: Margus Ansu

Sel nädalavahetusel toimuvad Annelinna spordimajas Eesti meistrivõistlused ilu- ning rühmvõimlemises. Medalite nimel asuvad võistlustulle ligi 250 võimlejat. 

Iluvõimlemise meistriklassis on favoriitideks mitmekordsed Eesti meistrid kaksikõed Olga ja Viktoria Bogdanova, samuti Kanadas treeniv mullune Eesti MV hõbe Carmel Kallemaa ning eelmise aasta juunioride Eesti meister Carmen Marii Aesma. 

Juunioride klassis on võistlustules 63 võimlejat, kellest tasuks eriti teraselt silma peal hoida stänavusel juunioride Eesti karikavõitjal ja Eestile noorte olümpiamängude pääsme lunastanud Adelina Beljajeval. Parimatele juunioridele lisavad täiendavat võistluspinget eesootavad juunioride Euroopa meistrivõistlused, mille lõplik koondise koosseis selgub just Eesti meistrivõistluste järel. 

Nii meistri- kui juuniorklassi Eesti meistrid selguvad mitmevõistluses ning üksikaladel ehk rõnga-, palli-, kurika- ja lindiharjutuses. 

Põnevat heitlust rühmvõimlemise Eesti meistritiitlitele näeb pühapäeval, mil võistlevad rühmad meistri-, juunior-, noorte- ning lasteklassidest.

VK Janika rühmadele Team Wonder, Grisete ja Mireth, VK Janika Tallinn rühmale Senior Team ning VK Rütmika rühmale Junior Team on Eesti meistrivõistlused tugevaks proovikiviks enne 11.-13. mail Tallinnas Kalevi spordihallis toimuvaid rühmvõimlemise Euroopa meistrivõistlusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles