Huligaanid jätsid suusamaratoni rajale sügavad vaod

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni suusarajal käisid vandaalid.
Tartu maratoni suusarajal käisid vandaalid. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Kui tavaliselt sõidetakse suusarajal ikka suuskadega, siis eile otsustasid kaks autojuhti, et oleks hea idee minna rajale neljarattalisega. Politseile laekus eile õhtul teade, et Tartumaal maratonirajal on kaks sõidukit rajal mudasse kinni jäänud.

Pool tundi hiljem, mil politsei sündmuspaigale saabus, kedagi kohapeal enam ei olnud. Kas ja millist kahju sellise tegevusega võidi tekitada ning kes on selle vahejuhtumiga seotud, on veel selgitamisel.

Tartu maratoni peakorraldaja Indrek Kelk ei mõista, mis ajendab inimesi teiste territooriumile lõhkuma. «See, et ligipääs on hea, ei tähenda, et sinna võib minna vandaalitsema,» rääkis ta. Kelk lisas, et kuna praegu on maapind pehme ei ole teada, kas ja kuidas rada parandada saab. «Mul on hea meel selle üle, et vähemalt ei käinud sõidukid jalgratta- ja jooksumaratoni radadel.»

Toimetuse andmetel käisid suusarada rüüstamas sõiduauto Subaru ja maasturi Jeep juhid.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles