Maaülikooli korvpallimeeskonnal avanes võimalus tõusta meistriliigasse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid korvpallimeeskond
Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid korvpallimeeskond Foto: Jan Henrik Pärnik

Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid korvpallimeeskond on sel hooajal teinud läbi suure arengu. Hooaeg esiliigas lõpetati teise kohaga Betoonimeistri järel ning Tartu Kalevi ees. Esiliiga võitjal oli võimalus minna üleminekumängudele, et püüda kohta meistriliigas. Kuna Betoonimeistrid loobusid üleminekumängudest, läks õigus selleks üle maaülikooli meeskonnale.

Tartus EMÜ spordihoones treenival võistkonnal jäi aega korvpalliliidu pakkumise üle mõelda kõigest paar minutit, kuid üleminekumängude võimalus otsustati vastu võtta ja kahe päevaga korraldada meistriliiga tasemel mäng. Nii kohtutigi neljapäeval Tallinna Tehnikaülikooli meeskonnaga, mis kaotati tulemusega 76:100. Mängu eeldatav favoriit TTÜ oli võõrustajatega hädas, kui poolaja pausile minnes oli edu vaid 10 punkti. Maaülikool suutis kolmanda veerandaja alguses vähendada vahe seitsmele punktile, aga mängu  viimased kümme minutit algasid ikkagi TTÜ 12-punktilises eduseisus. Külalised kasutasid viimasel veerandil oma võimalused paremini ära ja millega teeniti kokkuvõttes 24-punktiline võit.

Täna õhtul kell 18.30 algab TTÜ võimlas aga korduskohtumine ja selleks loodab Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid võistkond paremini valmis olla, kuna meistriliigasse pääsuks tuleb nüüd vastane võõral väljakul alistada 25 punktiga. Igasugune poolehoid ja toetus tartlastele võõras saalis on oodatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles