Tartus tehtud Eesti halvim film linastub taas

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva (Eve Andre) on peatanud Eesti kloonitud presidendi (Arvo Kukumägi) täpse välk­kiire jala­löögiga. Vasakul maas laibad. kaader filmist
Eva (Eve Andre) on peatanud Eesti kloonitud presidendi (Arvo Kukumägi) täpse välk­kiire jala­löögiga. Vasakul maas laibad. kaader filmist Foto: Kaader filmist

Augustis 1997 käis muidu tasase eluga Tartus äge kung fu sahmimine, milles langes mehi virnaviisi. Osa võitlusi ulatus isegi Postimehe toimetusse, eriti laibarohked olid aga Vanemuise lavatagused ruumid. Raadi lennuväljal lendas õhku veoauto. Kõik selleks, et videokassettidele salvestada film «Tappev Tartu» («Killing Tartu»). Laupäeval tuleb see põrandaaluse seansina vaatajate ette Haapsalus.

Eesti mudapealinnas täna algava kolmepäevase õudus- ja fantaasiafilmide festivali korraldajad on kutsunud seansile sealse kultuurikeskuse keldrisaalis «Tapva Tartu» (TT) produtsendi ja režissööri ning ühe stsenaristi Ilmar Raagi.

Ta on ka näitlejana üks negatiivne kangelane, kes lööb üsna filmi alguses kokapoisil pea jalalöögiga otsast. Ja teise poole alguses rebib pikali löödud Humphreyl (Peeter Oja) südame rinnust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles