Kontserdimaja lavatehnika vahetab välja EW Sound & Light

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise kontserdimaja direktor Kulvo Tamra näitas, mis läheb lava ja saali laes väljavahetamisele.
Vanemuise kontserdimaja direktor Kulvo Tamra näitas, mis läheb lava ja saali laes väljavahetamisele. Foto: Kristjan Teedema

Vanemuise kontserdimaja lavatehnika uuendamise hanke, mis kuulutati välja märtsi algul, võitis EW Sound & Light, teatas Vanemuise kontserdimaja direktor Kulvo Tamra ning lisas, et selle usaldusväärse firmaga sõlmitakse ka leping. Töö tegemiseks on aega väga vähe – 2. juulist 10. augustini –, kuid direktor loodab, et EW Sound & Light saab õigeks ajaks kõik tehtud.

Hanke võitnud firma usaldusväärsusest rääkides nimetas Kulvo Tamra üht EW Sound & Light suurt tööd Eesti Rahva Muuseumi uues hoones, kus seda on näha teatri- ja konverentsisaali ning silla-ala laes. ERMi asedirektori Viljar Pohhomovi sõnul ei ole siiani olnud põhjust kurta.

Hankes on kirjas, et leping sõlmitakse sellega, kes lubab töö ära teha vähem kui 197 000 euro eest. Kontserdimaja tegevust tehnika uuendajad suuresti ei sega. «Juulis on Vanemuise kontserdimaja suhteliselt tühi olnud igal aastal ja on meile puhkusekuu,» ütles Kulvo Tamra. «Selleks aastaks me ei võtnud nimme juulikuuks üritusi sisse.»

EW Sound & Light tegevjuht Mati Vaarmann on Anne Veski vend ning ka ise olnud tihedalt kontsertidega seotud, nimelt on ta veel paljudel meeles klahvpillimängijana ansamblitest Muusik Seif ja Mobile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles