Linnapea: varasem vastutulek põhjustab nüüd meelehärmi (4)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnapea Urmas Klaas. 
Tartu linnapea Urmas Klaas. Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Linnapea Urmas Klaas (RE) selgitab, miks hoolimata 12 miljoni euro suurusest lisaeelarvest pole võimalik leida Tamme koolile lisaruume, et esimese klassi lapsed ei peaks õppima teises vahetuses.

Tamme koolis on neli 1. klassi, viis 2. klassi, neli 3. ja 4. klassi, kolm 5. klassi, viis 6. ja 7. klassi, ainult 5., 8. ja 9. klassi on kolm. Miks linn lubas nii palju paralleelklasse, kui koolimaja on ehitatud kolme paralleeliga koolile?

See, et varasematel aastatel lubati Tamme kooli vastu võtta viis paralleelklassi, lähtus soovist vastu tulla lapsevanematele, kes soovisid oma last ilmtingimata Tamme kooli panna. Kas see oli viga? Varasemate aastakäikude laste ja nende vanemate jaoks kindlasti mitte, küll aga meelehärmiks praegu kooliteed alustavate laste peredele. Paneme tähele, et järgmiseks õppeaastaks kooli registreerimise infos on kirjas, et neljast alustavast klassist kolm alustavad õppetööd teises vahetuses.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles