Päevatoimetaja:
Richard Särk

Estiko korvpallurid võitsid esiliigas pronksi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tartu Kalev/Estiko sai esiliigas kolmanda koha.
Tartu Kalev/Estiko sai esiliigas kolmanda koha. Foto: Siim Semiskar

Tartu Kalev/Estiko alistas möödunud laupäeval tasavägises mängus Paide Viking Window meeskonna 64:58 ja võitis korvpalli esiliigas pronksmedalid.

Äärmiselt pingeliselt kujunenud kohtumine õnnestus Estikol enda kasuks pöörata alles viimase veerandaja lõpus. Estiko võitu panustas kõige rohkem Mihkel Allorg, kes tõi kokku 21 punkti ja võttis kuus lauapalli. Estiko võistkonna parimaks valitud Artur Liiv viskas 12 punkti ja 13 lauapalli. Meistriliiga kogemusega Silver Leppik panustas võitu 10 punkti.

Leppiku sõnul võib pronksi üle rõõmu tunda, kuid samas jääb finaalikoht kripeldama. «Kindlasti ei olnud pronks meie jaoks sel hooajal maksimum ja finaalikoht jääb kõvasti kripeldama. See praktiliselt oligi juba meie oma, aga siis andsime selle ise ära,» meenutas Leppik poolfinaalis maaülikooli võistkonnalt saadud valusat kaotust.

Lepiku hinnangul on esiliiga tase üsna hea. «Arvestades seda, kui palju me trenni teeme, siis oleks finaali võita olnud ehk raske. Tartu poisid treenivad meil omaette ja Tallinna omad omaette. Mängudel saamegi ainult kokku,» sõnas Leppik.

Estiko meeskonna mänedžeri Kristo Seli sõnul on järgmise hooaja kohta praegu veel raske midagi konkreetset öelda. «Kui põhituumik alles jääb, siis kindlasti jätkame, aga see kõik selgub alles suvel,» sõnas Seli.

Tagasi üles