Tartu sulgpallurid näitasid kodusel GP-etapil taset

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TÜASK

Läinud nädalavahetusel peeti Tartu ülikooli spordihoones Eesti GP-sarja 5. etappi sulgpallis, kus osales 159 sportlast Soomest, Rootsist, Indiast ja Eesti klubidest. Parimad selgitati neljas tugevusklassis ja viies mänguliigis.

Meistriliiga meeste üksikmängu finaalis alistas Marcus Lõo (Tartu sulgpalliklubi Triiton) kolmes geimis klubikaaslase Hans-Kristjan Pilve 21:15, 13:21, 21:14.

Naiste üksikmängu finaali kujunes kahegeimiliseks, kus Kati-Kreet Marran (Triiton) võitis Hannaliina Piho (TÜASK) seisuga 21:19, 21:14.

Meespaarismängu finaali võitsid kindlalt Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand (TÜASK) kahes geimis Mikk Õunmaa ja Mihkel Taltsi (Triiton/TÜASK) tulemusega 21:11, 21:13.

Naispaarismängu finaal kujunes kolmegeimiliseks, kus oma paremuse panid maksma Sale-Liis Teesalu ja Kätlin Lattik (TÜASK), alistades 21:18, 17:21, 21:14 paari Hannaliina Piho ja Sigrid-Laura Moora (TÜASK).

Segapaarismängus võitsid esikoha TÜASK-i esindajad Kristjan Kaljurand ja Hannaliina Piho, teise koha saavutasid Kristjan Täherand ja Eve Laansoo (Tondiraba SK).

Esiliigas läks meesüksikmängus võit Soome, kui esikoha võitis Sami Parikka. Naisüksikmängu võitis Karoliine Inselberg (Triiton) ja paarismängudes võitsid Hendrik Neemre ja Sten Rääbis (Triiton), Johanna-Violet Meier ja Liisbet Sugasepp (Triiton) ja Sten Rääbis ja Sale-Liis Teesalu (Triiton/TÜASK).

2. liiga üksikmängudes võitsid esikohad Hannes Hani ja Marelle Salu ning paarismängudes Kaspar Kerner ja Kalev Koort, Kadi Ilves ja Marta Emili Teller ja Anton Berik ja Emili Pärsim (kõik SK Triiton).

3. liigas jäid alistamatuteks üksimängudes Kristjan Orrin ja Katriin Ojamägi (mõlemad Triiton) ning paarismängus Vahur Parve ja Ain Tiidrus (Omniva SK / Tartu).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles