Raievõistlus lõppes dramaatiliselt

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pingelise kahepäevase rahvusvahelise raievõistluse Kevadkarikas võitis tänavu Luua metsanduskooli õpetaja, valitsev Eesti meister raiespordis Helvis Koort. 
Pingelise kahepäevase rahvusvahelise raievõistluse Kevadkarikas võitis tänavu Luua metsanduskooli õpetaja, valitsev Eesti meister raiespordis Helvis Koort. Foto: Eesti metsaselts

Eesti raiespordihooaeg on alanud, läinud reedel ja laupäeval võistlesid maamessi väliareenil 36 parimat saemeest Eestist ning meie naaberriikidest Soomest, Lätist ja Leedust. Sportlased võtsid omavahel mõõtu viiel alal: langetamises, saeketivahetuses, kombineeritud järkamises, täpsussaagimises ja laasimises.

Kevadkarika nime kandev raievõistlus oli sel korral äärmiselt tasavägine ning enne viimast ala lahutas neljandal kohal olnud Helvis Koorti esikohal olnud leedukast Romas Balčiūnasest vaid kaks punkti. Nende vahele jäid veel soomlane Jukka Kylliäinen ja esimest aastat profiklassis võistlev eestlane Jarro Mihkelson.

Sihiks MM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles