Talgulised alustasid Tartu rookimist juba enne õiget aega

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Sepikoja tänava lõpus garaažide lähistel töötanud talgulised Alisa Lillemets ja Viktor Vilpo kogusid kraavist kokku ka suure kotitäie raamatuid. Neile ja teistele talgulistele olid suureks abiks Amelia (väiksem) ja Melissa Lillemets, kes varustasid koristajaid prügikottidega.
Laupäeval Sepikoja tänava lõpus garaažide lähistel töötanud talgulised Alisa Lillemets ja Viktor Vilpo kogusid kraavist kokku ka suure kotitäie raamatuid. Neile ja teistele talgulistele olid suureks abiks Amelia (väiksem) ja Melissa Lillemets, kes varustasid koristajaid prügikottidega. Foto: Vilja Kohler

Nagu varasemal 20 kevadel, nii ka tänavu puhastavad tartlased heakorratalgutel oma koduümbrust ning prügiseid linna ja riigi maatükke, mille kohta pole hoolduslepingut sõlmitud.

Ametlikult täna algava ülikoolilinna kevadise suurpuhastuse otsa tegid juba reedel lahti Maarja kooli õpilased, laupäeva hommikul kell 11 käärisid Sepikoja tänava lõpus käised üles aga Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse kiriku koguduse liikmed ehk mormoonid.

Vilunud tegijad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles