Petis tegi vägisi kingituse ja küsis siis raha (1)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastates naine võttis läinud nädalal Tartus vastu pealesurutud kingituse ja pidi seda kahetsema, sest kinkija hakkas kohe nõudma bensiiniraha.
Aastates naine võttis läinud nädalal Tartus vastu pealesurutud kingituse ja pidi seda kahetsema, sest kinkija hakkas kohe nõudma bensiiniraha. Foto: Liis Treimann

Kingitud hobuse suhu ei vaadata, aga juhtub, et tuleb väga mõelda, kas tasub kingitust vastu võtta. Eriti ettevaatlik tuleb olla punapäise naisega, kes ühele tartlasele «kingi» tegi ja kohe pärast oma žesti raha nõudma hakkas. Punapea pole aga ainus, kes siinkandis inimestel nahka üle kõrvade püüab tõmmata, hoiatab politsei.

«Tõesti, igal sammul, isegi keset päeva poodi minnes ei tohi valvsust kaotada,» ohkas tartlanna Kati Grauberg-Longhurst, kelle pea 80-aastane vanaema sattus nädal tagasi ülikoolilinnas Narva maantee Maximas petise võrku.

«Ei» ei aidanud

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles