Raamatukogud said kingiks Eesti elu ja asjade sarja

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi sajanda aastapäeva puhul ilmuma hakanud raamatusarjast kõneleb Toomas Kiho. Esireas Jaanus Rohumaa (paremalt), Margus Kasterpalu ja Tiit Pruuli. 
Eesti Vabariigi sajanda aastapäeva puhul ilmuma hakanud raamatusarjast kõneleb Toomas Kiho. Esireas Jaanus Rohumaa (paremalt), Margus Kasterpalu ja Tiit Pruuli. Foto: Kristjan Teedema

Mõni päev enne Eesti Va­­bariigi sa­­jandat aastapäeva ilmunud kaheosaline «Eesti riigi 100 aastat» on saanud samas kodumaa suurjuubeli sarjas lisa. Ilmunud on ka «Eesti disaini ja reklaami 100 aastat», «Eesti teatri 100 aastat» ja «Eesti raudteede 100 aastat». Kõik need raamatud ja kogu järgneva sarja said eile kingiks Tartu raamatukogud.

Kingituste üleandmise kohaks olid riigikantselei Eesti Vabariigi sajanda aastapäeva tähistamise juhtrühma esimees Toomas Kiho ning liikmed Jaanus Rohumaa, Margus Kasterpalu ja Tiit Pruuli valinud Miina Härma gümnaasiumi. Põhjuseks asjaolu, et see on Eestis esimene eestikeelne keskkool, õppetööd alustanud aastal 1906.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles