Noortevolikogud koguvad taas hoogu

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel teisipäeval oli Jõgeva valla noortevolikogu valimiskast Jõgevamaa gümnaasiumis, kus valimistel andis oma hääle ka abiturient Janek Zarin. Valimistulemused selguvad neljapäeval.
Eelmisel teisipäeval oli Jõgeva valla noortevolikogu valimiskast Jõgevamaa gümnaasiumis, kus valimistel andis oma hääle ka abiturient Janek Zarin. Valimistulemused selguvad neljapäeval. Foto: Riina Mägi

Seitse aastat tagasi tekkis Eestis noortevolikogusid nagu seeni pärast vihma, kuid paraku lõpetas suur osa neist tegevuse vähem kui aastaga ning vaid mõni üksik jäi kiratsema. Tänavu on Eestis taas noortevolikogude tekkimise buum. Praegu on moodustatud juba 32 noortevolikogu ning aasta lõpuks peaks neid olema juba 40.

Reedel lõppesid Jõgeva vallas noortevolikogu valimised. Jõgeva valla 15-liikmelisse noortevolikokku soovis saada 21 kandidaati ning valimistulemused selguvad neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles