Tartu Sinilillejooksu võitis Karel Viigipuu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval Tartus raekoja platsilt startinud Sinilillejooksul oli kiireim Karel Viigipuu, kes 3,2 kilomeetrit pika raja Emajõe kallastel läbis ajaga 10:49,7.

«Tulin vaatama, kaua ma jõuan poistel kaasas püsida, aga tuli välja, et täna oli kuidagi kerge jalg sattunud,» ütles Viigipuu, kellele see oli selle aastal esimene jooksuvõistlus. «Superhea ilm, ei ole lämbe, vaid karge, hapnik käib kenasti läbi. Väga hea oli joosta.»

Ühtekokku oli heategevusliku Sinilillejooksu stardis ligemale 500 spordisõpra. Lisaks neile veel lastestartidel osalenud.

Sinilillekampaania tunnustab tervislikke eluviise ja kutsub kõiki Eestimaa inimesi liikuma ning kutsub tervisespordi kaudu andma au neile meestele ja naistele, kes on rahvusvahelistel operatsioonidel Eesti julgeoleku eest seisnud. Radadele on oodatud igas vanuses kõik soovijad, nii tegevväelased kui tsiviilisikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles