Estiko korvpallimeeskond jõudis esiliiga poolfinaali

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estiko parimana viskas Marten Järvik (vasakul) eilses mängus 21 punkti.
Estiko parimana viskas Marten Järvik (vasakul) eilses mängus 21 punkti. Foto: Aive Urberg

Tartu Kalev/Estiko võitis eilses korvpalli esiliiga veerandfinaali otsustavas kohtumises Tamsalu võistkonna ning tagas sellega pääsu poolfinaali.

Poolajaks juhtis Estiko tiim Tamsalu Los Toros /Karude vastu seitsme punktiga. Teisel poolajal õnnestus Estikol edu veelgi kasvatada ning kohtumine lõppes tulemusega 84:69. Estiko võistkonnale tõi võidu suur ülekaal lauavõitluses (35:17).

Kolmemänguliseks kujunenud veerandfinaalseeria osutus üllatavalt pingeliseks. Kui esimeses mängus võitis Estiko Tamsalut 88:65, siis teises kohtumises ehk Estiko kodumängus tuli ootamatult vastu võtta kaotus 64:78.

Eises mängus tõi Marten Järvik Estiko parimana 21 punkti. Artur Liiv lisas 18 ja Mihkel Allorg 17 punkti. Endise meistriliiga mängija Silver Leppiku arvele jäi 10 punkti, 8 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu. Tamsalu poolel viskas parimana Tõnis Peil samuti 21 punkti.

Poolfinaalis läheb Estiko kokku Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid võistkonnaga. Esimene kohtumine peetakse 20. aprillil. Mängu toimumiskoht on praegu veel täpsustamisel.

Teises poolfinaalis ootab Betoonimeister/Tskk/SK Nord omale vastast paarist Paide Viking Window – G4S Noorteliiga II.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles