Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Väiksesse külla kerkib laguneva asfalditehase asemele vineeritehas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Jõgevamaal Viruveres käivad juba vana asfaldi­tehase lammutustööd. Uus vineeritehas peaks seal tööd alustama hiljemalt järgmise aasta suvel.
Jõgevamaal Viruveres käivad juba vana asfaldi­tehase lammutustööd. Uus vineeritehas peaks seal tööd alustama hiljemalt järgmise aasta suvel. Foto: Eili Arula

Järgmisel kevadel läheb vähem kui 30 elanikuga Viruvere külas Jõgevamaal suuremaks sagimiseks. Siis alustab seal endise asfalditehase krundil tööd ASi Estonian Plywood vineeritehas, mis annab leiba üle sajale inimesele. Kui praegu sõidab Viruvere külateel tavaliselt seitse autot, siis järgmisel aastal samal ajal vurab seal kakskümmend korda rohkem sõidukeid.

«Tehase vastu pole meil midagi, loodame, et teed sellele koormusele vastu peavad ning liiklus ei muutuks külateel ohtlikuks,» sõnas Viruvere elanik Ele Liivamägi. Ta lisas, et uus tehas, mis annab paljudele tööd, on igal juhul parem, kui praegu keset küla olev tühermaa ja kunagise asfalditehase lagunevad hooned.

Vajadusel müratõkked

Tagasi üles