Uue jalgpalliväljaku rajajad ootavad linnalt luba

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekt näeb ette, et Lõunakeskuse taha Tartu Erakooli uue maja kõrvale tuleb spordiväljak, kus on ka jalgpalliväljak. Kuigi eskiisil on jalgpalliplats lageda taeva all, soovivad arendajad platsile pneumaatilise kupli peale sättida.
Projekt näeb ette, et Lõunakeskuse taha Tartu Erakooli uue maja kõrvale tuleb spordiväljak, kus on ka jalgpalliväljak. Kuigi eskiisil on jalgpalliplats lageda taeva all, soovivad arendajad platsile pneumaatilise kupli peale sättida. Foto: Eskiis Ülo Peil

Tartu jalgpalliklubide mure treeningukohtade puuduse pärast on väldanud juba pikki aastaid. Eriti suur mure on jalgpalluritel talviste treeningupaikadega, sest täismõõtmetes kunstmuruväljakuid on Tartus vaid kaks ning halli pole siin üldse.

Selle aasta alguses kerkis lootus, et väljakute kitsikus saab veidi leevendust. Nimelt plaanib Tartu Erakool (TERA) koostöös Lõunakeskuse ja JK Tammekaga rajada Lõunakeskuse taha platsile jalgpalli kunstmuruväljaku, mida katab pneumaatiline kuppel. Seega saaks väljakut kasutada aasta ringi ilmast sõltumata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles