Tartu linnavalitsus ootab teateid tänavaaukudest ja vajunud kaevukaantest (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavaaukude lappimine.
Tänavaaukude lappimine. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Tartu linnavalitsus palub elanikel teatada sõidu- ja kõnniteedel asuvatest ohtlikest aukudest ning vajunud kaevukaantest.

Tänavused muutlikud ilmaolud on hoogustanud teekatete lagunemist ja tekitanud tänavatele ohtlikke auke. Kuigi tänavate seisukorda jälgivad pidevalt linnavalitsuse teedeteenistus ja tänavate jooksva remondiga tegelev aktsiaselts TREF, on oodatud ka kõik linlaste tähelepanekud. 

Tänavaaukudest ja vajunud kaevukaantest palutakse teatada Tartu heakorratelefonile 1789. Lisaks telefonikõnele võib saata sõnumi lühinumbril 1789, e-kirja aadressil 1789@tartu.ee või jätta teade kodulehele.

Teedeteenistus kogub infot, et paika panna tööde järjekord. Eelisjärjekorras remonditakse rohkem lagunenud peatänavad ja bussiliiklusega tänavad. Töövõtja aktsiaseltsi TREF teatel alustab asfalditehas tööd uuel nädalal, mil algab ka suurem teeremont. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles