Parim näitlejanna elab sissepoole, kuid laval teda avalik tähelepanu ei häiri

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise näitleja Marian Heinat sai parima naispeaosatäitja auhinna lavastuses «Laineid murdes» Bessi (fotol) ja lavastuses «Beatrice» Kristi rolli eest.
Vanemuise näitleja Marian Heinat sai parima naispeaosatäitja auhinna lavastuses «Laineid murdes» Bessi (fotol) ja lavastuses «Beatrice» Kristi rolli eest. Foto: Andres Keil

Marian Heinat (28) on Vanemuise näitleja, kes eelmisel nädalal teatrisõpru üllatas. Eesti teatriauhindade žürii valis ta parimaks naispeaosatäitjaks lavastuses «Laineid murdes» Bessi ning lavastuses «Beatrice» Kristi rolli eest.

Mõlemal puhul kehastas Heinat noort armastajat, kuid väga erinevas olustikus. Esimeses rollis tuli noorel naisel enda armastuse eest võidelda Šoti suletud külakogukonnas, teisel juhul tegeleda probleemidega, mis võivad aktuaalseks muutuda ehk lähikümnenditel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles