Politsei otsib Ülenurmel kadunud 78-aastast prouat

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes teab, kus võiks viibida Rosa (pildil).
Kes teab, kus võiks viibida Rosa (pildil). Foto: Erakogu

Politsei palub kaasabi, selgitamaks Ülenurmel elava 78-aastase proua Rosa asukohta.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk selgitas, et Tartumaal Ülenurme alevikus Kaasiku tänaval elav naine oli naabrite kinnitusel veel eile õhtul kodus, kuid pärast seda pole teda nähtud.

Kuna proua ei vastanud pikka aega telefonile, läksid lähedased ta korterit kontrollima. Naist seal ei olnud ning ta ei ole ka tänase päeva vältel koju naasnud. Kõik isiklikud esemed, sealhulgas telefoni, on ta maha jätnud ning postkastis oleva päevalehe järgi võib järeldada, et naine võis kadunud olla juba eelmisest õhtust saadik.

Kuna tegu on eakama prouaga, kontrollis politsei kõigepealt, ega naine tervislikel põhjustel haiglasse ole viidud. Samuti suhtlesid lähedased ja politsei naabrite ning alevikus liikunud inimestega, kuid keegi polevat prouat näinud ega tea, kuhu ta võis minna.

Piirkonnapolitseinik kogub lisainfot ning naise kodukoha lähistele jäävaid lagedamaid alasid kontrollitakse muuhulgas drooniga.

Kui kellelgi on infot otsitava proua asukohast, palutakse sellest hädaabinumbril 112 teada anda. Paraku pole teada, mis naisel seljas võib olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles