Purjus mees tikkus varahommikul läbi klaasukse kontserdile

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

28. märtsi varahommikul kella 4.30 paiku maadles purjus meeskodanik Vanemuise kontserdimaja Struve tänava poolse klaasuksega järeleandmatult. Müristas seal seni, kuni klaasi praod tekkisid, mis kiirtena mööda ust mitmes suunas laiali jooksid. Klaasi kokku kukkumast takistab praegu mitu meetrit musta kleeplinti.

Vanemuise kontserdimaja juht Kulvo Tamra ütles, et õnneks kujunes seik nii vandaalitsejale kui kontserdimajale õnnelikuks. Purjus mehel klaasist läbi astuda ei õnnestunud ning kuigi klaas sai rikutud, on uksepiidad terved, samuti konstruktsioonid, mis lubavad ust kahele poole lahti-kinni käia.

Ka märkis Tamra, et vandaalitseja on kahju juba hüvitanud, selle suuruseks kujunes kolmekohaline rahanumber, ning südamest vabandust palunud.

Tamra teadis, et juhtumit olid pealt näinud juhuslikud möödakõndijad, kes helistasid politseisse. Politseipatrull kohalejõudmisega ei viivitanud ja viis purjus mehe kontserdimaja ukse tagant endaga kaasa. Kõik protokollid ja toimingud selle juhtumiga seoses on tehtud ning ka uks saab loodetavasti peagi korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles